CHAKRA-MEDITATIE-CURCUS


   Deze meditatie cursus wordt in één weekend gegeven. Het is de bedoeling dat we in dit weekend alle chakra's, ofwel niveaus van bewustzijn doorwerken met meditatie, yoga en mystieke leringen.

    Er wordt gebruik gemaakt van (oer)klanken van diverse instrumenten uit meerdere sjamanistische tradities in combinatie met westerse invloeden, zoals b.v. de Australische didgeridoo, Tibetaanse/Nepalese klankschalen enz. Door deze klanken te laten inwerken op het dan behandelende chakra worden lichaam en geest beïnvloed, waardoor fysiologische processen op gang worden gebracht.

    Yoga-oefeningen op het desbetreffende chakra. om bewust te worden van de beperkingen van jouw fysieke lichaam. Er wordt uitgebreid ingegaan op de yantra van het chakra. Yantra's zijn geometrische figuren met vastomlijnde gegevens, opgebouwd volgens de traditionele leer

    Bespreking welke organen, lichaamsdelen e.d. beïnvloed worden door het chakra. Tevens wordt er op de verschillende chakra's ingegaan met verhalen van verschillende wereldreligies. Tenslotte wordt bij elk chakra specifieke muziek ten gehore gebracht

    Ter afsluiting worden alle instrumenten nogmaals gebruikt in volgorde van basis- naar kruinchakra. Deze ritme, grond- en boventonen hebben een diepgaand en heilzaam effect op de hersengolven, het meridiaanstelsel en de chakra's van ons lichaam.

    Zo leer je eventuele blokkades in het desbetreffende chakra kennen en de manier om deze op te heffen. Emoties kunnen hierbij vrij komen, waardoor de energie helemaal gaat doorstromen. Zo leer je beter met je gevoelens om te gaan. Dit betekent: Je kunt beter functioneren in alle opzichten.

Sound-nw.jpg (872507 bytes)


Weekend van 21 en 22 oktober 2017.

Zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur en 20.00 tot 22.00 uur, zondags van 9.30 tot 17.00 uur. Met koffie- en lunchpauzes.

€ 180,00 p.p. voor gehele weekend.

Huize Koopmans, de Driekoningen 29, 7041 HX  's-Heerenberg.

lotus2.gif (13369 bytes)


Voor overnachtingsmogelijkheden verwijzen wij naar "De Korenhorst" te Lengel. Deze voormalige boerenhof, geheel vrijstaand in de wijde omgeving met een prachtig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug, ligt op een kleine 2 km afstand van ons huis. 

Overnachting inclusief ontbijt kost, afhankelijk van één of tweepersoonskamer, ca. € 30,- per persoon per nacht.    Tel. 0314-653044 ,   Email info@dekorenhorst.nl

Internet: www.dekorenhorst.nl

                                                                               

Een andere mogelijkheid is Pension Kock, een gastvrij verblijf in een huiselijke omgeving te Zeddam. Deze lokatie ligt op zo'n 3 km afstand van ons huis.

Overnachting inclusief ontbijt kost, afhankelijk van één of tweepersoonskamer, ca. € 30,- per persoon per nacht.    Tel. 0314-650160 ,   Email info@pensionkock.nl

Internet: www.pensionkock.nl

                                                                           


Geïnteresseerd? Neem dan even kontakt met mij op.


Heeft u interesse? Reageer via e-mail: info@hkoopmans.nl    

 mail.gif (8847 bytes)

Terug naar startmenu