MUZIEKCONCERTEN

Een Mantra-Workshop met Hein is een unieke ervaring.

                        In den beginne was er het woord...

Je kent deze uitspraak en als je wel eens een mantra workshop van Hein hebt meegemaakt, dan weet je ook nog in welke context. Dit heeft alles te maken met mantra's - schijnbaar betekenloze lettergrepen of hele zinnen/strofen, meestal afkomstig uit het Sanskriet. Het interessante van woorden is dat hoe langer je ze herhaalt, des te meer gaan ze hun betekenis verliezen.

Deze mantra workshop zal het karakter dragen van innerlijke confrontatie met geluid, om zo te komen tot de transcendentie van het normale bewustzijn. Door het luisteren naar deze bijzondere vertolking van mantra's kunnen de diepste gevoelens in ons wakker gemaakt worden.

Transcendentie (overstijging) is hier een term, die vaak wordt gebruikt m.b.t. het metafysische (en het hiernamaals). Dit impliceert het overgaan van de ene sfeer in een hogere: b.v. van het hoorbare in het onhoorbare. Het oor overstijgt; het is het meest mystieke orgaan waarover wij beschikken en het transcendeert in een nooit eindigende opeenvolging van processen van overstijging, beginnend met de botsing van een geluidsgolf op het slakkenhuis en uitmondend in de transcendering van het oneindige.

Deze Mantra-Workshop met Hein in 's-Heerenberg is gepland 10 december 2015 om 14.00 uur.


Een indiaan uit Peru, een sjamaan en medicijnman van de Andes, healer, leraar, musicus. Inti is grondlegger van Son of the Sun, een internationale organisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen en het behoud van deze planeet, onze Moeder Aarde. Zij ondersteunen en zetten projecten op als: een school en kindertehuis in Peru, een school voor blinden in India en in Engeland een mobiele klas met voorlichting over natuurlijke voeding.

Inti leidt pelgrimstochten naar de krachtplaatsen / chakra's van de aarde zoals Tibet, Nepal, Andes in Peru, Bolivia, Mexico, Egypte en Stonehenge in Engeland. Hij geeft sjamanistische workshops, vision quests, sweat lodges, privé sessies en concerten. Inti draagt spirituele wijsheid over door verhalen, ceremonies, gebeden, meditaties en zijn muziek. Er worden verschillende concerten gegeven.


Voor verdere informatie met Inti klik op: http://www.intishaman.com

inti.JPG (184614 bytes)

Zodra de datum bekend is staat het concert met Inti in 's-Heerenberg op deze site.

Tevens spelen Inti en Ganesh samen nog “Raga” Muziek. Inti bespeelt de Sitar en wordt begeleidt door Ganesh op de tabla’s. Deze specifieke Indiase muziek brengt de verschillende punten z.g. “shruthies” van het lichaam in harmonie.


inti-4.JPG (1213520 bytes) inti-2.JPG (1299824 bytes) inti-3.JPG (931579 bytes)

Heeft u interesse?

Wilt u direkt geïnformeerd worden?

    Reageer dan via e-mail:

               info@hkoopmans.nl

Terug naar startmenu